Attentia

Over

Met Attentia ga je voor meer dan HR en spring je verder dan Well-being.
Samen stippelen we de juiste koers voor jouw organisatie uit.

Preventie & bescherming
Iedereen veilig en gezond aan het werk, daar gaan we voor!
Een gezonde geest in een gezond lichaam, een fijne werkplek, een veilige omgeving en de juiste werkmiddelen: dat heeft een positieve invloed op de werkvloer. Samen sturen we richting succes. ‘En route’ voor een persoonlijke, proactieve en multidisciplinaire aanpak.

Sociaal secretariaat
Steeds up-to-date, correct en betrouwbaar, zo helpen we je vooruit!
Een nauwgezette en stipte payroll, dat is de basis. Maar wij gaan verder. Onze experten helpen jouw organisatie om vol vertrouwen een voorsprong te nemen. We ontzorgen door de juiste tools in te zetten en creëren ademruimte.

HR en Well-being services
Happy… Happier… Happiest!
Ondersteuning, advies, begeleiding én inzicht: met een extra duwtje in de rug loopt alles op wieltjes. We nemen jouw organisatie mee op de rit. ‘Feeling good works great’, dat is wat we geloven en beloven.

Product

3D ErgoMotion

3D ErgoMotion

Attentia’s 3D ErgoMotion is een 3D bewegings- en houdingsanalyse met draagbare bewegingstrackers. Met andere woorden, een innovatieve en digitale manier om de fysieke belasting objectief te meten en op een efficiënte en nauwkeurige wijze de lichaamsbewegingen in kaart te brengen. In België is Attentia uniek in het aanbieden van deze wijze van 3D-analyse.

Meer weten

News

Vacatures

Preventieadviseur Ergonomie

Preventieadviseur Ergonomie

Medewerkers die uren achter de computer zitten of vaak zware lasten tillen, het is schering en inslag. Een slechte houding, repetitieve bewegingen, maar ook stress en werkdruk zijn de oorzaak van lichamelijke en geestelijke aandoeningen.
MAAR dankzij ons geïntegreerd beleid is ons team van ergonomen in staat om het juiste advies te geven! En we hebben versterking nodig! Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons als preventieadviseur ergonomie zal ondersteunen.

Meer weten
Preventieadviseur Psychosociale Aspecten

Preventieadviseur Psychosociale Aspecten

Als Preventieadviseur Psychosociale Aspecten begeleid en adviseer je onze klanten bij hun preventiebeleid over welzijn op het werk.

Werken bij Attentia betekent werken in een open sfeer waar klantgerichtheid, duurzame medewerkersbetrokkenheid, ontwikkeling en vitaliteit centraal staan.
Je geniet van een grote autonomie: kandidaten die zich weten aan te passen, oplossingsgericht zijn en hun verantwoordelijkheid nemen, voelen zich meteen thuis.

Korte communicatielijnen, een vlot informatieproces en een snelle besluitvorming ondersteunen je daarbij.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salarispakket dat deels flexibel naar eigen behoefte kan worden gekozen.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meer weten

Contacteer ons

Scroll naar top