Prevent

Prevent

Over

Prevent ondersteunt bedrijven en organisaties in het streven om de mens-werk relatie te optimaliseren en om de kwaliteit van de werkomstandigheden te bevorderen. Dit gebeurt door middel van een globaal pakket van producten en diensten zoals onderzoek, advies, opleidingen, publicaties en praktische hulpmiddelen. Deze kunnen ingezet worden om innovatieve en geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, met aandacht voor de globale bedrijfscultuur.

De expertise van Prevent strekt zich uit over het welzijn op het werk met aandacht voor onder andere arbeidsveiligheid, (mentale) gezondheid en ergonomie, preventiecultuur en gedragsverandering, arbeidsparticipatie, gezondheidspromotie en re-integratie.

Alle activiteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Product

PreventAssist

PreventAssist

PreventAssist biedt een praktijkgerichte ondersteuning bij de dagelijkse zorg voor veiligheid en welzijn in uw bedrijf of organisatie. • U kunt een rechtstreeks beroep doen op onze experts. • U krijgt informatie via nieuwsbrieven, memo’s en magazines. • PreventAssist biedt u bovendien een schat aan informatie- en bewustmakingstools voor uw werknemers.

Meer weten

Producten

News

Vacatures

Contacteer ons

Scroll naar top